Cropped3

Please select your page

Wie ben ik?

PortretV2

Ik ben Yvonne Jansen en de mens heeft me altijd geboeid en gefascineerd. Na mijn reguliere opleiding Geneeskunde in Leiden kwam ik tot de ontdekking dat ik meer breed (holistisch of integraal) wilde kijken naar mensen, hun gezondheid en naar de oorzaken van hun klachten. Deze manier van denken heeft er toe geleid dat ik, na een aantal jaren gewerkt te hebben als docent anatomie/fysiologie/ziekteleer, Mesoloog ben geworden. Als Mesoloog kijk ik behalve regulier ook o.a. vanuit de Chinese Geneeskunde en Ayur Veda naar mensen en kan ik ook heel breed behandeladviezen geven. Zo vond ik in de opleiding Mesologie wat ik zocht!

Voor mijn eigen ontwikkeling ben ik gestart met de opleiding Dans- en Bewegingstherapie, en gaandeweg ben ik erachter gekomen dat dit een prachtige aanvulling is op mijn werk als Mesoloog. Soms combineer ik beide therapieën voor een optimaal resultaat. Mensen ervaren dit als krachtig en helend en ik zie dat het (sneller) effect heeft.
Elke dag geniet ik weer van het werken in mijn eigen praktijk SoulLife.

  • Klik hier voor informatie over mijn opleidingen en ervaring

  • Klik hier voor informatie over mijn specialiteiten

 

 

Login

Please login using your credentials recived by email when you register.


Forgot your password? |  Forgot your username?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×