Cropped3

Please select your page

Beroepsvereniging en Register

Alle gediplomeerde Mesologen zijn lid van de Nederlands Vereniging voor Mesologie (NVVM) en geregistreerd bij het Register voor Mesologie (RM, lidnummer 100).

De Vereniging regelt onder meer het tuchtrecht, de klachtenprocedure en de beroepsethiek. Zij houdt toezicht houden op het niveau van de opleiding tot Mesoloog en bevordert postacademisch onderwijs. Ook draagt zij bij aan een betere samenwerking met de diverse disciplines binnen de gezondheidszorg.

Het Register vormt de bescherming van de Mesoloog en daarmee de kwaliteitswaarborg voor de patiënt. Er bestaat er een titelbescherming van de Mesoloog en iedere Mesoloog wordt gehouden aan de reglementen van het beroep. Een Mesoloog dient volgens strakke richtlijnen praktijk uit te oefenen, zich te houden aan de gedragscode van de beroepsgroep en zich regelmatig bij te laten scholen.

Sinds 1 januari 2016 zijn wij tevens aangesloten bij het onafhankelijk registratie-instituut Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) (lidnummer 406012R) en hiermee zijn we onderhevig aan het Tuchtrecht Complementaire Zorg (TCZ)

De organisatie en reglementen van de Mesologie zijn als hoogste gewaardeerd, o.a. door de consumentenbond in haar onderzoeken naar de kwaliteit van beroepsorganisaties in de alternatieve zorg. In december 2001, 2002 en 2005 heeft de Consumentenbond de NVVM de hoogst haalbare score toegekend (een 10).

logoNVVMlogoRBCZlogoTCZ

Login

Please login using your credentials recived by email when you register.


Forgot your password? |  Forgot your username?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×