Cropped3

Please select your page

Samenwerking

Collega-therapeuten

Maike de Gier
Osteopaat Bergen
www.osteopathiedegier.nl


Een osteopaat onderzoekt de bewegingsmogelijkheid van orgaan- en weefselsystemen en zoekt naar de onderlinge relaties, zowel in fysio-logische als in niet-fysiologische zin.

Lennert Hokke
Osteopaat Hoofddorp
www.osteopathiehokke.nl


Lennert werkt vanuit twee lokaties in Hoofddorp. Osteopathie is een manuele behandelmethode die het hele lichaam onderzoekt en zo op zoek gaat naar de oorzaak van uw klacht.

Osteopathie Zaanstad
Marc Nieuwenhuizenen Saskia Breinburg
www.osteopathiezaanstad.nl


Marc en Saskia werken beiden vanuit hun praktijk in Zaandam. Een van de belangrijkste principes van de osteopathie is dat het lichaam als een totaliteit bekeken wordt.

Pieter Weeda Osteopathie
Osteopaat Heemskerk en Haarlem
www.pieterweedaosteopathie.nl


Osteopathie vult de Mesologie aan en doet dit door de doorbloeding en zenuwaansturing van lichaams-structuren te verbeteren, m.a.w. door deze beweeglijker te maken.

  


                        Indien nodig zal ik u verwijzen naar uw huisarts, specialist of passende therapeut 

Pascal-Bianca Landman
Vitaliteit Coaches bij Leef&Stijl
www.leefenstijl.nl


Wij zijn gespecialiseerd in individuele coaching als het gaat om beweging, natuurlijke voeding en gedrags-verandering. Wij komen graag bij u aan huis of ontvangen u in onze praktijk.

Han Siem, apotheker
Huizer Apotheek Complementair
www.huizerapotheek.nl


De enige complementair werkende apotheek in Nederland waarbij interacties tussen reguliere en complementaire geneesmiddelen worden gecontroleerd op veiligheid.

 

Marcelle de la Porte
De Yogapoort Zaandam
www.deyogapoort.nl


De Yogapoort biedt verschillende stijlen yogalessen, waaronder lessen aan mensen met een (tijdelijke) handicap. Bel/mail voor informatie of een proefles.

Debby Schuerman
Yogaprana Wormerveer
www.yogaprana.nl


Yogaprana is een kleine yogastudio. Yoga verbetert je kracht en flexibiliteit, waardoor je je makkelijker ontspant en meer innerlijke vrijheid en rust ervaart. Yoga verbindt  lichaam, adem en geest.

Marjolein Leguijt
Shiatsu therapeut
www.marjoleinleguijt.nl


Met of zonder klachten, jong of oud: shiatsu is er voor iedereen. Het bevordert je lichamelijke en geestelijke bewustzijn, het laat je thuis voelen in je eigen lichaam en zet je met beide voeten op de grond.

Sigrid Wesselsz
Massagepraktijk Wesselsz
www.massagepraktijk.wesselsz.nl


Sigrid werkt vanuit haar praktijk aan huis en komt bij de mensen thuis. Ze beheerst een breed pakket aan lichaamsmassages, waardoor de massages op de persoon zelf worden afgestemd.

Acupunctuurpraktijk 
Ariane Dijkers en Sandra van Beek
www.vanbeekendijkers.nl


In Assendelft en Volendam werken wij als acupuncturisten op de energie-huishouding van de mens, de Qi. Wanneer er een stoornis is in deze balans ontstaan er gezondheidsproblemen. 

Martine Karlas
Schoonheidsspecialiste
www.schoonheidsgeheim.nl


Een gezond lichaam en gezonde huid gaan vaak samen. Ik vertel u graag over gezonde cosmetica - dus zonder irriterende stoffen - om uw huid zo lang mogelijk stralend en gezond te houden.

 

Mathilde Kremer
Orthopedagoog Krommenie
www.hetkindcentraal.nu


U kunt bij Mathilde terecht voor vragen, psycho-diagnostisch onderzoek en de behandeling bij leer- en gedragsproblemen of de sociaal-emotionele ontwikkeling van uw kind.

Cynthia van der Wal
Psychomotorische therapie m.b.v. paarden
www.chironcenter.nl


De missie van Chiron Center is om harmonie te creëren, zowel in het contact met jezelf als in het contact met anderen (mens of paard). Dit is alleen mogelijk als je bewust bent van je eigen kracht.

Maartje Luitjes
Holistisch natuurgericht levenstherapeut
www.praktijkeigenwijse.nl


Totaal balans, helderheid brengt balans. Praktijk voor ontspanning en leefstijl bewustwording. Er wordt geluisterd naar de hulpvraag en gewerkt vanuit 6 natuurgerichte principes.

Huidkliniek Dionne Linskens
Huidtherapie, lasertherapie kalknagels etc.
www.dionnelinskens.nl


De huidtherapeut behandelt de zieke of beschadigde huid; denk hierbij aan bijv acne, overbeharing, pigmentvlekken, oedeem (vochtophopingen) etc. We zijn gevestigd in Schagen en Sint Pancras.

 

 

 

 

Login

Please login using your credentials recived by email when you register.


Forgot your password? |  Forgot your username?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×