Cropped3

Please select your page

Testimonials

Via een kennis ben ik in contact gekomen met de mesologische gezondheidspraktijk van Yvonne Jansen. Ik kwam hier nadat ik diverse maag- en darmklachten had gekregen na een zware antibioticakuur tegen een bacterie. Hetgeen mij gelijk opviel is dat Yvonne niet alleen kijkt naar de klacht waar je voor komt, maar kijkt naar je algehele gezondheid. De combinatie van reguliere en alternatieve geneeskunde gaven mij een goed gevoel. De checks die zij uitvoerde wezen uit dat ik een lichte intolerantie voor lactose had opgebouwd. Ook waren kleine verstoringen van een aantal organen te zien, welke mogelijk mijn klachten konden verklaren. Tijdens de behandeling kreeg ik altijd nuttige tips over voeding. Veelal werden de tips ondersteund door adviezen voor het gebruik van natuurlijke voedingssupplementen. Deze gaven na vier weken direct een beter resultaat. Tijdens de periode dat ik me nog niet 100% voelde ging ik wat frequenter naar de praktijk, waarna ik stap voor stap vorderingen maakte. Lichamelijk en geestelijk voel ik me weer een gezonde jonge vrouw van 34. Ik heb genoeg energie welke ik nodig heb voor het bewogen leven wat ik leid met fulltime werken, een studie, frequent sporten en natuurlijk het sociale leven. Nu ga ik 2x per jaar preventief heen voor een algehele check up. Ik voel me hier bijzonder goed bij! De enthousiasme die ik over Soullife heb, de energie en gezondheid die bij mij positief is veranderd, heeft ertoe geleid dat mijn man ook 2x per jaar voor de algehele controle gaat.

Wanda van 't Veer

Alweer lange tijd geleden kwam ik in contact met Yvonne Jansen van Soullife in Assendelft. Mijn vrouw had destijds klachten naar aanleiding van een infectie met een bacterie in haar maag en werd door een vriendin gewezen op het bestaan van Mesologie. Na enkele keren behandeling door Yvonne en voorgeschreven (homeopathische) middelen en voedingssupplementen verdwenen de klachten grotendeels. Zelf ben ik toen naar haar toegegaan met klachten over hoofdpijn, slijmvorming in keel en neus en chronische vermoeidheid. Na een uitgebreide intake schreef Yvonne mij enkele middelen en voedingssupplementen voor en adviseerde mij in een ander eet- en drinkpatroon. Met deze supplementen voor korte duur en supplementen voor lange duur verminderden de klachten al snel. De hoofdpijn nam af door een te kort aan diverse mineralen en vitaminen (onder ander magnesium en vitamine D). De vorming van slijm in keel en neus verdween grotendeels door het weglaten of vervangen van enkele melk houdende producten die ik dagelijks nuttigde. De vermoeidheid nam af door het wegnemen van een ontsteking in mijn knie en ontstoken tandvlees (je lichaam steekt veel energie in het herstel hiervan) en het verbeteren van de toevoer van zuurstof door neus en keel. Niet alle klachten waren in korte tijd afgenomen of verdwenen, maar nadat ik gedurende het eerste jaar enkele keren bij Yvonne op consult was geweest en na enkele aanpassingen op de supplementen en medicatie verbeterde mijn algehele gesteldheid uiteindelijk ontzettend positief. Momenteel kom ik 2 keer per jaar voor een algemene check-up bij Yvonne en op de momenten dat het nodig is, adviseert zij mij zaken te veranderen. Dit is iets waar ik me erg prettig bij voel!

Marc van 't Veer

Toen je oervoeding voor het eerst noemde in onze afspraak schrok ik wel even; wat mag je dan nog wel eten?! Gelukkig kwam je aan met tips en boeken die ik door mocht kijken en daardoor klonk het al een stuk beter te doen. Het is wel een hele omzet. Op dat moment woonde ik alleen en daardoor hoefde ik alleen oervoeding in huis te halen en was het alleen een kwestie van de verleidingen tegengaan in de supermarkt. Nu ik weer woon met meerdere mensen merk ik wel dat dat soms wat moeilijker is, omdat zij niet zo oer-eten als ik doe. In de beginfase heb ik wel erg moeten wennen aan genoeg eten binnen krijgen, doordat je minder vullende producten eet zit je ook een stuk minder snel vol, vooral in het begin merkte ik dat ik continue het idee dat ik nooit genoeg gegeten had. Gelukkig went dat na ongeveer een weekje wel. Het lastige aan de oervoeding is dat het over het algemeen wat lastiger is om eten mee te nemen. Elke ochtend voor school stond ik een salade of groente-omelet te maken.. Ik merk dat het erg makkelijk is om onderweg naar school/werk een kant-en-klaar-salade te kopen op het station. 's Ochtends ontbijt ik met een banaan of appel, in de middag een salade, soep of omelet, rijstwafel met appelstroop of pindakaas tussendoor. Diner valt goed aan te passen aan de oervoeding, ook in restaurants heb ik gemerkt. Het is meestal een kwestie van een onderdeel weglaten/overslaan. Na drie maanden streng oervoeding gegeten te hebben, heb ik nu een goede balans gevonden in ook wat 'normalere' voeding te eten zonder dat het weer terug bij af is. Ik ontbijt nog met een stuk fruit, lunch thuis met sla en onderweg/op het werk/op school met een broodje en een stuk fruit en 's avonds eet ik gewoon met anderen mee, alleen als het bijvoorbeeld pasta is eet ik meer groenten en maar een klein beetje pasta om te compenseren. Thuis eet de rest nu ook een stuk gezonder; we koken bijna nooit meer uit pakjes en zakjes. Door oervoeding zit ik een stuk beter in mijn vel. Ik heb meer energie en een stuk minder vaak ziek, zwak en misselijk of verkouden! Ook heb ik het idee dat het mijn concentratievermogen heeft vergroot, wat ik goed kon gebruiken voor mijn eindexamens. Ik eet nog steeds oervoeding wanneer mogelijk omdat ik goed het verschil heb gemerkt tussen hoe het was en hoe ik me nu voel. Als ik nu ongezond eet merk ik vaak meteen dat ik 'terugval' in mij minder goed voelen. Ik merk dat mijn lichaam er hard voor moet werken om dat soort voeding te verwerken en dat voelt niet goed. Ik ben erg blij dat ik oervoeding ben gaan eten, ik ben er een stuk gezonder van geworden en ook een stuk wijzer in het maken van lekker eten! Dankjewel voor je hulp, Yvonne!

Yoni Karlas

 

Login

Please login using your credentials recived by email when you register.


Forgot your password? |  Forgot your username?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×